23 Nisan 2008 Çarşamba

ETLİ YAPRAK SARMASI

Yaprak sarması, ister etli ister etsiz olsun, en sevdiğim yemeklerdendir. Pişer pişmez tencere başında yemeye bayılırım. Sarmayı sağolsun annem yaptı. Yemesi bana kaldı. O kadar acele ettim ki doğru düzgün çekemedim fotoğrafını. Sarma tarifini vermeme gerek yok sanırım. Yağlı kıyma ve diğer dolma malzemeleri kullanılarak yapıldı. Bu tabağı sizlere ayırdım.Buyurun afiyetle yeyin.Afiyet olsun.

9 yorum:

Güldenceninmutfagi dedi ki...

CANIMMM SAHANE OLMUS SARMALARIN.
ELLERINE SAGLIK,KALEM GIBIDE SARMISSIN MASALLAH:)))
BU HAFTA BENDE SARDIM.MARKETE KARA LAHANAYA YAKIN LAHANA GELMISTI.KACIRIRMIYIM.HEMEN ALDIM VE YAPTIM.BLOGDA YAYINLANMAK ICIN SIRASINI BEKLIYOR.CANIM SEVGILER BENDEN:)))

defneylebirlikte dedi ki...

etlisini yemem ama sarmaya asla hayır demem.mis gibi miss.

akasyakokusu dedi ki...

nilüfercim ay canım çookkk tşk ederim..canevimden vurdun beni.yememmiiii yerim yerim gerisinide isterim..
ne demişler bir saat emek bir tabak yemek..ohh hazıra kondum bugün..
teyzecimin ellerine sağlık sende uğraşmış emek verip sayfaya koymuşsunya ohhh....
seninde eline sağlık.

Güldenceninmutfagi dedi ki...

HABA ARKADAŞIM
MERHABA ARKADAŞIM!!
Merhaba sana güzel insan

Hiç kimse sana söyledi mi?
Ne kadar özel bir insan olduğunu.
Etrafına yaydığın ışığı
Bir yıldızın ışığı kadar,

Hiç kimse sana söyledi mi?
Diğerlerinin hisleri için ne kadar önemli olduğunu

Hiç kimse sana söyledi mi?
çoğu zaman onlar üzgünken,
Senin mesajın onları biraz olsun güldürürdü, ve onları memnun ederdi.
bişeyler göndermek için harcadığın zaman için. Ve bulduğun şeyleri paylaşmak
teşekkür etmeye kelime yoktur, ama birisi senin iyi olduğunu bilir.

Hiç kimse sana söyledi mi?
Seni ne kadar sevdiklerini?

Neyse benim sevgili arkadaşım;
bugün sana şunu söylüyorum ki umarım bu mesajı geri alırım.
İnanıyorum ki arkadaşsız geçen zamanlarda kaçırdığın şeyler çok fazladır.
Arkadaşı ve Tanıdığı birbirine karıştırmayın.
Aralarında bir fark vardır.
Çünkü ben seni önemserim.bu ulusal önemseme haftası...ve bütün
arkadaşlarınıza onları önemsediğinize dair mesajlar yazın ve onların
kendilerini iyi hissetmelerini sağlayın eğer size cevap yazarlarsa bu
onların da sizi önemsediği anlamına gelir.
BU ARKADAŞLIĞIN ELİDİR!!(ARKADAŞLIK DEVAMLIDIR

Güldenceninmutfagi dedi ki...

Bir dost:))
selam DOST
D�n ge�mi�tir
Yar�n bir bilmece
Bug�n ise bir hediye
Bu mesajda benden sana hediye
Ellerine saglik,sarmalar yine s�per.
Sevgiler.

yemek güncesi dedi ki...

selam mmm ellerine sağlık canım sarmalar enfes görünüyor asla hayır diyemem mis gibi emeklerine sağlık güzel mutlu bir hafta sonu geçirmen dileğiyle sevgiler

fatostuncay dedi ki...

ellerinize saglık harıkaaa..


PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 22
http://porselendemlik.blogcu.com , http://birdemliksohbet.blogspot.com ve http://selmahlc.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır.
Akşam üstü sohbetine gelen dostlara,
Hanımlarla yapılan günlere,
Beş çayına gelen misafirlere,
Her biri birbirinden lezzetli tarifler;

SELAM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,
28.04.2008--11.05.2008 Tarihleri arasında
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE (22) EV SAHİBELİĞİNİ;
http://fatostuncay.blogcu.com
(YANİ BEN) YAPACAĞIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
TARİF DEFTERİMİZE VE ETKİNLİĞİMİZE, HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TATLAR KAZANDIRMAK İÇİN TARİFLERİNİZİ BEKLİYORUM.
TARİFLERİNİZİ HAZIRLADIĞINIZDA "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 22" BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAYINIZ LÜTFEN.

TARİFİNİZİN HAZIR OLDUĞUNA DAİR DUYURUNUZU, SAYFAMA YORUM BIRAKARAK BİLDİRMENİZİ RİCA EDİYORUM.BEN SİZİN SAYFANIZA GERİ DÖNÜP, TARİFİNİZİ KOPYALAYIP KENDİ SAYFAMDA YAYINLAYACAĞIM.

ŞİMDİDEN TARİFLERİNİ YAYINMAMAMA İZİN VEREN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA, EMEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

MÜJDEEEEEEEEE !!!!!
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ DERGİSİ ÇIKOYOR.
YAYINA HAZIRLAYANLAR:
www.nasibim.blogcu.com
www.birdemliksohbet.blogspot.com
SORUMLU MÜDÜR:
www.selmahlc.blogcu.com
GRAFİK TASARIM DÜZENLEME:
Melike Sahin

Sizde; sunumuna özen göstererek hazırladığınız, leziz ikramlarınızın dergide yer almasını istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderbilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tekşey; adınızı, sitenizin adresini, dergide yer almasını istediğiniz tarifinizin adını ve link adresini yazarak göndermeniz yeterli olacaktır.
Örn:
İsim: Fatos Tuncay
Site adı: http://fatostuncay.blogcu.com
Tarifim: Damalı Kek
Link: http://fatostuncay.blogcu.com/3971279/


SELAM VE SEVGİLERİMLE;
Fatos..:)
http://fatostuncay.blogcu.com/

antepası dedi ki...

Yaprak sarması hımmm ben bu tabağı alsam:)))))Özlemişim.

Gülden dedi ki...

IYI PAZARLAR CANIMMM,COK TESEKKÜR EDERIM GÜZEL YORUMLARIN ICIN:)))