
Ben kabak tatlısını şekerli ve hafif sulu severim. Tatlım da bol şeker kullandım.
Yarım kilo kabağı soyup irice doğradım. Yıkayıp suyunu süzdürdüm. Üzerine 1 su bardağından biraz fazla şeker ekledim. Yarım su bardağı su koydum ve ocakta kaynayana kadar harlı ateşte, kaynadıktan sonra da kısık ateşte pişirdim. Kabaklar yumuşayınca altını söndürüp soğuyunca cevizle servis yaptım.
mmm ellerine sağlık hemşerim
YanıtlaSilsevgiler...
canım ne güzel kabak tatlısıyla karşıladın beni..
YanıtlaSiloğlanlar hariç eşim,kızım ve ben çok severiz.kızımla ben sade eşimde üstüne tahin döküp ceviz eker.
bu tabağı ben alayım yenileyiver sen emi.
ellerine sağlık kocaman öptüm.
ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR.boş ver kiloyu falan ye gitsin bee.sevgiler
YanıtlaSileline sağlık.ben de sık sık yapar oldum..harika görünüyor..
YanıtlaSilellerine sağlık canım harika görünüyor... afiyetler olsun.. sevgiler tatlım.
YanıtlaSilNefis olmus, ellerine saglik canim. Sevgilerimi gönderiyorum.
YanıtlaSil